test banner

House of Taste ambassadeur van Brandt & Levie

  • Geplaatst op
  • Door House of Taste
  • 0
House of Taste ambassadeur van Brandt & Levie

Sinds het begin van de winkel in Leeuwarden werkt House of Taste al samen met de slagers van Brandt & Levie. Meerdere jaren zijn wij al trots ambassadeur en ook in 2024 mag House of Taste zich wederom ambassadeur van Brandt & Levie noemen.

Met trots mogen wij dan ook melden dat wij ook dit jaar weer zijn benoemd tot ambassadeur van Brandt & Levie. Een mooie beloning voor onze samenwerking en vertrouwen met deze worstenmakers uit Amsterdam.

 

Wie zijn Brandt & Levie nou eigenlijk?

Brandt & Levie worstmakers hebben één duidelijk doel, de beste kwaliteit worsten produceren op een zo'n verantwoorde manier.

 

Opgericht in 2011 begonnen Jiri, Geert en Samuel in een kelder aan hun jongensdroom. Omdat ze zagen dat er veel misging in de vleesindustrie. (Zelfs in Nederland, Duitsland en Denemarken hebben veel varkens een slecht leven gehad.) Ze begonnen de jongens met het maken van hun eigen biologische en verantwoorde worsten. Op reis door Italië leerde ze het vak van de specialisten op het gebied van worst en vleeswaren.

 

Omdat ze streven naar een zo'n verantwoord mogelijke manier van het maken van charcuterie werkt Brandt & Levie uitsluitend met bevriende en Biologische boeren van Nederlandse bodem, alle boerderijen voldoen daarnaast ook aan de hoogste eisen van dierwelzijn.

 

De werkplek van de eerste dagen hebben ze al een tijdje verlaten en zijn ze gevestigd in een eigen slagerij aan de Amsterdamse Houthavens. Hier werken ze aan een constante kwaliteit en gaat Brand & Levie door met het ontwikkelen van nieuwe uitzonderlijke smaken worsten.     

                                          

Sinds 2019 is House of Taste al trotse ambassadeur van deze worstenmakers en zijn de droge en verse worsten niet meer uit de winkel weg te denken. Veel verschillende smaken zijn bij House of Taste te vinden.

 

Benieuwd naar de producten van Brandt & Levie? Bekijk ze in onze webshop of kom langs bij House of Taste in de Kleine Kerkstraat te Leeuwarden.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »