Collectie

Sorteren op:

Pecorino is een harde Italiaanse schapenkaas. Deze Pecorino Romano uit Lazio heeft een krachtige en zoute smaak. De zout smaak komt onder andere doordat de kaas tijdens de bereiding gewassen wordt met zeewater.
€7,99
Granola, goed gevuld met amandelen, walnoten, hazelnoten en cranberries. Licht gekruid, perfect voor in de yoghurt of kwark.
€6,25
Deze rauwe Macadamia Noot zit vol met vitamince B en Omega 7. Bestel de noot in een verpakking van 100 gram, 500 gram of 1000 gram.
€4,80
Gerookt en lucht gedroogd spek van Livar varkens. Heerlijk als ontbijtspek of bacon. Een perfecte verrijking voor de stamppot, pannenkoeken, boontjes, en eigenlijk gewoon alles.
€3,85
Zhoug is een heerlijke Jemenitische kruiden pasta gemaakt met verse coriander, peterselie en kruidnagel. Meng het met yoghurt voor een heerlijke kruidige dipsaus of gebruik het als kruidenpasta om gevogelte mee op smaak te brengen
€5,95
Mont Blanc vijgen spread biologisch. Inhoud 240 gram
€4,49
Spaghettini dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€4,95
De meest aromatische vlierbloesems worden met de hand geplukt en verwerkt tot deze heerlijke siroop. Wist je trouwens dat men zegt dat deze bloesem een zuiverende werking heeft op je lichaam?
€8,99
Mint Jelly (Muntsaus) van Ballymaloe leent zich zeer goed bij het serveren van lamsrack, lamskotelet of lamsbout. Maar denk ook aan het serveren van dessert's met bijvoorbeeld ijs, peer of appel of kazen.
€4,25
Ontdek de Biologische Kaasfondue van De Mèkkerstee Geniet van een heerlijke en biologische kaasfondue gemaakt van verse koemelk van De Mèkkerstee. Bestel nu bij House of Taste voor een smaakvolle ervaring!
€12,75
Remeker, rauwmelkse natuurkorst kaas die 13 maanden gerijpt heeft. Intens van smaak, vol romig door het gebruik van Jersey-melk doorregen met eiwitkristallen.
€20,00
Geniet van échte Italiaanse lasagna met deze glutenvrije lasagnebladen. De pastamakers van Granoro staan bekend om hun pasta's van durumtarwe, maar hebben deze speciaal ontwikkeld als glutenvrije optie. De textuur komt erg dichtbij een pasta mét gluten.
€3,99
De zoute en lichtzure smaak van de geconserveerde citroenen geeft een intense citroensmaak aan een grote verscheidenheid aan gerechten.
€6,90
Deze rijk gevulde aardbeiensiroop smaakt zoals aardbei hoort te smaken. Een heerlijke zoete dorstlesser.
€9,95
Groentebouillon van Aneto. Dit Catelaanse bedrijf is gespecialiseerd in het maken van ready to use bouillon. Oftewel, je hoeft alleen maar deze groentebouillon te kopen en er niks meer aan te doen.
€6,25
Mooie handgemaakte Italiaanse fusilli van Martelli, gemaakt van Italiaanse en Canadese durumtarwe. Door de manier van maken kleeft iedere saus aan deze heerlijke authentieke pasta.
€4,95
Sale
Een Colomba Classica van Augusta van 750gram.
Het Italiaanse Paasbrood.
€24,50 €19,50
Portugese Sardines in een tomatensaus. Ingeblikt 125 gram
€4,50
Een heerlijke rosé, perfect als aperitief of op een heerlijke zonnige dag.
€9,95
De Vlielander zeewierkaas is een jong belegen kaas gemaakt van biologische koemelk met een licht zilte smaak van zeewier.
€8,75
‘Nduja is een pittige smeerbare salami uit Calabrië, een regio in Zuid-Italië. Het is gemaakt van varkensvlees en dankt zijn pikante smaak aan de toegevoegde chilipepers. Bent u een liefhebber van pittige gerechten? Bestel dan vandaag nog een potje Nduja
€6,50
Lichtzure frambozen dressing. Combineert heel goed in een salade met zoet of zoute ingrediënten.
€4,95
De heerlijke Framboos Siroop van Agroposta op de fles.
500ml heerlijke siroop.
€12,50
Nielsen Amandelextract, de beste vriend van een bakker, is een van de meest populaire smaken die bij het bakken worden gebruikt. Nielsen Massey's amandel extract is gemaakt met de puurste olie van bittere amandel.
€6,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x