Collectie

Sorteren op:

Marsilio extra vergine Olijfolie
Deze hoogwaardige Italiaanse olijfolie uit Castiglion Fibocchi (tussen, Siena, Florence en Arezzo), Toscane Italië, is gemaakt van rijpe olijven die geoogst worden van half november tot half december. Inhoud 0,75L
€19,50
Of je bent al een keer verleid waar je bij stond of dat gaat gebeuren. Dit feestbrood van Edwin klaasen is een taartje onder de broden. Vol met rozijnen, amarena kersen, amandelspijs en een vleugje banketbakkersroom.
€14,99
Mooie handgemaakte Italiaanse penne van Martelli, gemaakt van Italiaanse en Canadese durumtarwe. Door de manier van maken kleeft iedere saus aan deze heerlijke authentieke pasta.
€4,95
De Paté van Sardientjes van Nuri is misschien wel hét perfecte product om de Portugese vakantiesfeer te doen opleven. Deze paté is gemaakt van dezelfde prachtige ingrediënten als de beroemde ingeblikte sardientjes van Nuri.
€3,99
Geniet van échte Italiaanse pasta met deze glutenvrije spaghetti. De pastamakers van Granoro maken de beste glutenvrije pastasoorten, waaronder deze spaghetti van Quinoameel. De structuur is vrijwel gelijk aan 'normale' pasta.
€3,99
Zwarte Knoflook, 1 bol ongepeld.
€3,25
Portugese Makreel in een heerlijke tomatensaus. Ingeblikt 125 gram.
€4,50
150 gram Pistache Crème van Scyavuru
€7,50
Een jute tas voor het veilig vervoeren van 6 (wijn)flessen. Hij is plat mee te nemen als er geen flessen in zitten. De ideale tas voor het winkelen.
€7,75
Het meest bekende product van Ballymaloe is wel deze overheerlijke Orignial Relish. Rijk van smaak en zeer veelzijdig in gebruik. In een handige knijpfles.
€4,50
Sale
Een Colomba Limoncello van Augusta, 750 gram.
€25,50 €19,95
Geniet van échte Italiaanse lasagna met deze glutenvrije lasagnebladen. De pastamakers van Granoro staan bekend om hun pasta's van durumtarwe, maar hebben deze speciaal ontwikkeld als glutenvrije optie. De textuur komt erg dichtbij een pasta mét gluten.
€3,99
Italië | Primitivo | 14,5%
€22,50
Neolea, Griekse Olijfolie uit Koroneiki Olijven. 500ml
€22,50
Pancettta is een Italiaans spek gekruid met koriander- en venkelzaad en vervolgens voor twee maanden gedroogd is. Natuurlijk is deze pancetta heerlijk in de Carbonara, maar ook uitermate geschikt als smaakmaker sauzen. Gewicht: ~128 gram
€7,50
Amerikaanse top kwaliteit gepelde walnoten, ook wel bekend onder de naam 'chandlers'. Zeer divers te gebruiken noten, heerlijk voor in de yoghurt, als energie boost of door de granola!
€18,50
Grutte Pier Tripel is een krachtig bier met een fruitig karakter, gebrouwen met een mix van drie granen: gerst, tarwe en haver. Het heeft een volle moutige smaak, een subtiele zuurgraad en een uitgesproken fruitige afdronk.
€3,15
De Tagine pasta van Belazu is een klassieke Marrokaanse kruidenpasta. De combinatie van ingrediënten geeft een intense, rokerige smaak aan uw gerechten. De kruidenpasta komt in een verpakking van 170 gram.
€6,85
Dit prachtige biertje is ontstaan door het combineren van een prachtig wit bier met een heerlijke frisse limoncello. Resulterende in een heerlijk verfrissend doordrinkbaar bier van 5,5%.
€3,50
Deze rillettes worden gemaakt van de boutjes van de wilde gans. Heel langzaam wordt het vlees op lage temperatuur gekonfijt.
€5,75
De 12 jaar oude Balsamico van Giuseppe Giusti heeft jaren gelegen op eeuwenoude eikenhouten vaten. Geschikt voor koud en warm gebruik. Inhoud: 250ml
€29,50
Rauwe bruine amandelen zijn te gebruiken voor alle soorten toepassingen, van zoete marsepein en bittere amaretti koekjes tot Indische curries en amandelmelk.
€2,50
Kippenbouillon van Aneto. Dit Catelaanse bedrijf is gespecialiseerd in het maken van ready to use bouillon. Oftewel, je hoeft alleen maar deze kippenbouillon te kopen en er niks meer aan te doen.
€6,25
Deze overheerlijke Cranberry Saus van Ballymaloe leent zich uitstekend bij kalkoen, kip en wild. Deze saus is het hele jaar goed te gebruiken in combinatie met kazen, paté, gevogelte of bijvoorbeeld op een sandwich.
€4,25
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x