Collectie

Sorteren op:

Deze olijven zijn heerlijk zoet met goede kik van rode peper. Inhoud ~100gr
€3,35
Falksalt Naturel, zout uit mediterraans water. Mooi voor het oog en smaakvol op het bord.
€4,00
De stoofpot bouillon van Aneto is een perfecte smaakmaker voor stoofpotten, soepen en sauzen.
€6,25
4 bieren van bierbrouwerij het Brouwdok en een glas, in een geschenkverpakking. 4x 33CL + Glas
€18,95
Frégula (of Fregola) is een korrelige pastasoort die zijn oorsprong vindt in Sardinië, Italië. De pasta wordt gemaakt van durumtarwe en is licht geroosterd, dit geeft het zijn typische structuur en smaak.
€5,45
Oh Na Mi Kimchi is een handgemaakte kimchi welke wordt gemaakt volgens een traditioneel koreaans familie recept. En dit alles gebeurd op Nederlandse bodem. Het is een originele kimchi zonder vissaus en is daarmee ook vegan!
€6,85
Raijmakers Heetmakers Smoked Habanero Hot Honey – Zoet, rokerig en pikant in perfecte balans.
€9,90
Een veelzijdige vissaus op basis van zeewier, met een rijke, verfijnde smaak. Perfect voor plantaardig eten of wie een smaakvolle vervanger zonder vis zoekt. Ideaal voor koken, marinades en het op smaak brengen van gerechten

100ml & 250ml
€11,00
Een product wat nooit op de planning stond. Tomasu Sambal gemaakt van Madame Jeanette Pepers. 165gr.
€15,00
Remeker, rauwmelkse natuurkorst kaas die 13 maanden gerijpt heeft. Intens van smaak, vol romig door het gebruik van Jersey-melk doorregen met eiwitkristallen.
€23,25
Gedroogde Muskaatdruiven, deze overheerlijke druiven blijven net wat langer hangen aan de wijnranken waardoor ze drogen in de de zon. Wij wachten op de nieuwe oogst, verwachting eind September 2023.
€3,50
Ganzenvet is een echt natuurproduct, het bestaat namelijk uit 100% puur ganzenvet uit Frankrijk. Gebruik het ganzenvet om aardappeltjes in te bakken en natuurlijk om eendenboutjes in te konfijten.
€8,50
Een heerlijke ready-to-use vis bouillon van Aneto, een prachtig catalaans bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van bouillons.
€6,50
Donker desembrood van Broodheren van bakkers Edwin Klaasen en Bart Cales. Dit desembrood van hoge kwaliteit is verkrijbaar in 1000 gram en 500 gram.
€4,85
Onmisbaar in de Spaanse keuken. Pimenton Pikant, gerookte paprikapoeder! Ideaal voor het bereiden van paella, sauzen, Chorizo, tapas, marinades en meer.
€3,95
De aubergine & Parmezaan pesto van Belazu is gemaakt volgens traditioneel recept met Parmigiano Reggiano, aubergine en tomatenpuree.
€6,50
Portugese Makreel in een pikante olijfolie. Ingeblikt 125 gram.
€4,50
Echte karamelsaus van Suboro. Karamelsaus met Vanille, 210g
€8,95
Deze pittige zoutvlokken kun je altijd gebruiken om je gerechten wat meer pit te geven. Heerlijk op vis en gevogelte maar ook over gegrilde groente of door salades. Strooi een beetje over je steak en ervaar een heerlijk intens pittig gevoel.
€4,00
Taylor's Port Proeverij - Taylors Chip Dry Port - Taylors Select Reserve Port - Taylors LBV Port 2018 - Taylors Tawny 10 years Port.
€16,50
De Raijmakers Heetmakers Brain Buzzeris de heetste saus van Raijmakers. Het bevat de heetste peper ter wereld, de carolina reaper. Deze saus brengt je naar een andere dimensie! De rijke basis van tomaten met een beetje gember zorgt voor een diepe rijke sm
€9,75
Brûswyn brut is een mousserende kwaliteitswijn welke gemaakt is van de druivenrassen Johanniter en Souvignier Gris. De eerste mousserende wijn volgens traditionele klassieke methode van Friese bodem.
€32,50
Een heerlijke rosé, perfect als aperitief of op een heerlijke zonnige dag.
€9,95
Klaar voor gebruik is deze zomer truffel op pot. Iets lichter van smaak dan de zwarte winter truffel.
€10,50
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x