Collectie

Sorteren op:

Snert in blik van chefkok Joris Bijdendijk * en Brandt & Levie. Snert of erwtensoep, kwaliteitssoep uit de handen van kenners.
€5,75
Rose Harissa van Belazu een pittge volle pasta. Ideaal voor sauzen, soepen en meer. Een must have in midden-oosterse keuken. Inh. 170gr
€5,90
De amalfi citroen (onbespoten) is toch wel één van de bekendste citroenen, het is namelijk de citroen voor de limoncello. De gehele schil is eetbaar, en de citroen is iets minder bitter.

Wordt per kilo verkocht dit zijn ongeveer 5 à 6 citroenen.
€8,50
Een heerlijke borrelplank voor 2 tot 4 personen! Met prachtige kazen, vleeswaren, olijven en vele andere heerlijkheden.
€27,50
Nuri, Sardines in pikante olijfolie. Heerlijke visconserven uit Portugal!
€4,00
Zwarte limoen is een volledig gedroogde limoen, die al zijn vocht kwijt is en daardoor zeer hard is.
De limoen geeft gerechten een unieke aardse smaak en een licht bittere zuurheid. Een gedroogde limoen weegt ca. 12 gr.
€1,50
Of je bent al een keer verleid waar je bij stond of dat gaat gebeuren. Dit feestbrood van Edwin klaasen is een taartje onder de broden. Vol met rozijnen, amarena kersen, amandelspijs en een vleugje banketbakkersroom.
€10,00
Een heerlijk alcoholvrij aperitief gemaakt met de beste Peruviaanse gember met een aroma's van citrus en verse kruiden. Inh: 700ml
€24,95
De zoute en lichtzure smaak van de geconserveerde citroenen geeft een intense citroensmaak aan een grote verscheidenheid aan gerechten.
€5,95
Het meest bekende product van Ballymaloe is wel deze overheerlijke Orignial Relish. Rijk van smaak en zeer veelzijdig in gebruik.
€3,75
Bouillon van Fattoria Italia "gusto" Fungo Porcino. Perfect voor het gebruik in soepen, sauzen, rijstgerechten, risotto etc. Met een heerlijke rijke smaak van eekhoorntjesbrood.
€2,50
De echte turfgerookte Friese droge worst van Slagerij Spijkerman uit Akkrum.
Gemaakt van eerste kwaliteits rund- en varkensvlees.
€4,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x