Collectie

Sorteren op:

Tomasu sojasaus is een saus die wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen en tarwe. Na 24 maanden rijpen op whiskyvaten is deze unieke smaakmaker klaar voor de verkoop. Verrijk nu je Aziatische gerechten met de sojasaus van Tomasu!
€22,50
Nuri, Sardines in pikante olijfolie. Heerlijke visconserven uit Portugal!
€4,50
Tomasu Sojasaus.
24 maanden gerijpte sojasaus uit Rotterdam.
€15,00
Guanciale is een Italiaans spek gemaakt van de wang van het varken. Natuurlijk het meest bekend van de spaghetti alla carbonara! Maar de gebruiksmogelijkheden zijn nog zo veel groter!
€8,95
Deze ansjovis komt uit de Cantabrische zee. Dit wordt wel het beste gebied genoemd voor deze vis. De ansjovis wordt gevangen in de maanden april, mei en juni (purse seine nets-methode).
€5,75
De traditionele Friese Sûkerbôle vaan Schaafsma uit Franeker. Heerlijk brood met een vleugje kaneel en waarin de suiker word meegebakken.
€5,99
Brandt & Levie, bekend van de heerlijke verse- en droge worsten maken ook deze heerlijke pastasaus, gevuld met groenten én natuurlijk vlees van hun eigen venkelworsten.
€7,99
Rose Harissa van Belazu een pittge volle pasta. Ideaal voor sauzen, soepen en meer. Een must have in midden-oosterse keuken.
€6,85
Portugese Sardines in een pikante tomatensaus. Ingeblikt 125 gram
€4,50
Het meest bekende product van Ballymaloe is wel deze overheerlijke Orignial Relish. Rijk van smaak en zeer veelzijdig in gebruik.
€4,99
Nuri, Sardines in Olijfolie. Heerlijke visconserven uit Portugal!
€4,50
De echte turfgerookte Friese droge worst van Slagerij Spijkerman uit Akkrum.
Gemaakt van eerste kwaliteits rund- en varkensvlees.
€4,50
Zoet pikante sojasaus, op smaak gebracht met suiker van lokaal geoogste suikerbieten, sesamzaad en Madame Jeanet peper. Inhoud: 100ml of 200ml
€15,00
Deze zoete sojasaus is een combinatie van de Tomasu Soy Sauce en suiker, verkregen uit lokaal geoogste suikerbieten. Dit resulteert in een mooie balans van zoet en zout.
€15,00
De zoute en lichtzure smaak van de geconserveerde citroenen geeft een intense citroensmaak aan een grote verscheidenheid aan gerechten.
€6,90
Crispy chilli oil is een Aziatisch condiment dat elk gerecht een extra kick geeft. De pittigheid in combinatie met het krokante van gepofte boekweitgranen maken voor een ultiem condiment om je gerecht mee af te maken.
€7,75
Voets Mosterd Dille dip is een romige saus gemaakt van mosterdzaad, zout, specerijen en dille. De toevoeging van honing geeft het een subtiel zoete smaak. Ideaal om te serveren op een borrelplank!
€4,69
Spaghetti dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€4,95
Sardientjes a la Antigua in olijfolie.
Deze sardines van Ortiz zijn gevangen in Galicië. Ortiz koopt deze sardientjes in veilinghuizen (lonjas) aan de noordkust van Spanje. De sardientjes worden zorgvuldig verhit en met de hand gefilleerd.
€4,99
Colatura di Alici is een onmisbare smaakmaker in de Italiaanse keuken. Deze ansjovissap is op vele verschillende manieren te gebruiken in de keuken, voeg wat toe als u uw groenten gaat bakken maar het is ook heerlijk door een tomatensaus en meer.
€7,95
Een heerlijke borrelplank met prachtige kazen, vleeswaren, olijven en vele andere heerlijkheden. Jij zoekt een borrelplank voor thuis of op je werk in Leeuwarden? Bestel dan één van onze taste pakketten.
€35,50
Een gelimiteerde oplage van een speciale Sweet Spicy Soja Sauce met Madame Jeanette.
€30,00
Zwarte limoen is een volledig gedroogde limoen, die al zijn vocht kwijt is en daardoor zeer hard is.
De limoen geeft gerechten een unieke aardse smaak en een licht bittere zuurheid. Een gedroogde limoen weegt ca. 12 gr.
€1,50
De slagers van Brandt & Levie komen met deze heerlijke nieuwe pastasaus. De saus is gemaakt van verse rozemarijnworst, tomaat en olijf. Ideaal voor een snel en lekker pastagerecht.
€7,99
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x