Collectie

Sorteren op:

Rose Harissa van Belazu een pittge volle pasta. Ideaal voor sauzen, soepen en meer. Een must have in midden-oosterse keuken. Inh. 170gr
€6,50
Heerlijke pastasaus van venkelworst. Gemaakt door Brandt & Levie. 500 gram Italiaanse Ragu in blik.
€7,45
De amalfi citroen (onbespoten) is toch wel één van de bekendste citroenen, het is namelijk de citroen voor de limoncello. De gehele schil is eetbaar, en de citroen is iets minder bitter.

Wordt per kilo verkocht dit zijn ongeveer 5 à 6 citroenen.
€8,50
Een heerlijke rosé, perfect als aperitief of op een heerlijke zonnige dag.
€9,95
Een heerlijke borrelplank met prachtige kazen, vleeswaren, olijven en vele andere heerlijkheden.
€35,00
Zwarte limoen is een volledig gedroogde limoen, die al zijn vocht kwijt is en daardoor zeer hard is.
De limoen geeft gerechten een unieke aardse smaak en een licht bittere zuurheid. Een gedroogde limoen weegt ca. 12 gr.
€1,50
Nieuw! Ice Popsicles ofwel de ijslollie's van Agroposta. Heerlijke vrieslollies maar dan met de geweldige smaken van Agroposta, Citroen, Aardbei, Framboos en Vlierbloesem. De box bevat 8 popsicles 2 van elke smaak.
€4,95
Het meest bekende product van Ballymaloe is wel deze overheerlijke Orignial Relish. Rijk van smaak en zeer veelzijdig in gebruik.
€3,75
De echte turfgerookte Friese droge worst van Slagerij Spijkerman uit Akkrum.
Gemaakt van eerste kwaliteits rund- en varkensvlees.
€4,50
Guanciale is een Italiaans spek gemaakt van de wang van het varken. Natuurlijk het meest bekend van de spaghetti alla carbonara! Maar de gebruiksmogelijkheden zijn nog zo veel groter!
€7,50
Gerookt en lucht gedroogd spek van friese varkens. Heerlijk als ontbijtspek of bacon. Een perfecte verrijking voor de stamppot, pannenkoeken, boontjes, en eigenlijk gewoon alles.
€3,25
Snert in blik van chefkok Joris Bijdendijk * en Brandt & Levie. Snert of erwtensoep, kwaliteitssoep uit de handen van kenners.
€5,75
Portugese Sardines in een pikante tomatensaus. Ingeblikt 125 gram
€4,00
Draagbare Pizzaoven gestookt op houtpellets. Met dit tafelmodel pizzaoven van Ooni is je pizza klaar binnen 60 seconden.
€299,00
Deze ansjovis komt uit de Cantabrische zee. Dit wordt wel het beste gebied genoemd voor deze vis. De ansjovis wordt gevangen in de maanden april, mei en juni (purse seine nets-methode).
€4,50
De zoute en lichtzure smaak van de geconserveerde citroenen geeft een intense citroensmaak aan een grote verscheidenheid aan gerechten.
€5,95
Tomasu Sojasaus.
24 maanden gerijpte sojasaus uit Rotterdam.
Inh. 100ml
€12,50
Truffel Chips van het Catalaanse bedrijf Torres Patatas. Een heerlijk krokant zoutje, gebakken in zonnebloemolie met een subtiele truffelsmaak van zwarte zomertruffel. Inhoud: 125 gram
€4,75
Spaghetti dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€4,50
De Naturel Pindakaas is de basis van alle smaken van De Pindakaaswinkel.
€5,50
Een heerlijke borrelplank met prachtige kazen, vleeswaren, olijven en vele andere heerlijkheden.
€45,00
Nuri, Sardines in pikante olijfolie. Heerlijke visconserven uit Portugal!
€4,00
Deze crema di balsamico met Dadel en Vijgen is één van onze meest verkochte producten. "Een snoepje in een fles" zoet, stoperig en fris tegelijk. Heerlijk voor kazen, salades of bij vleeswaren.
€9,50
De Raijmakers Heetmakers Brain Buzzeris de heetste saus van Raijmakers. Het bevat de heetste peper ter wereld, de carolina reaper. Deze saus brengt je naar een andere dimensie! De rijke basis van tomaten met een beetje gember zorgt voor een diepe rijke sm
€8,50
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x