Collectie

Sorteren op:

Heerlijke pastasaus van venkelworst. Gemaakt door Brandt & Levie. 500 gram Italiaanse Ragu in blik.
€7,45
Rose Harissa van Belazu een pittge volle pasta. Ideaal voor sauzen, soepen en meer. Een must have in midden-oosterse keuken. Inh. 170gr
€5,90
Snert in blik van chefkok Joris Bijdendijk * en Brandt & Levie. Snert of erwtensoep, kwaliteitssoep uit de handen van kenners.
€5,75
Een heerlijke borrelplank met prachtige kazen, vleeswaren, olijven en vele andere heerlijkheden.
€27,50
Zwarte limoen is een volledig gedroogde limoen, die al zijn vocht kwijt is en daardoor zeer hard is.
De limoen geeft gerechten een unieke aardse smaak en een licht bittere zuurheid. Een gedroogde limoen weegt ca. 12 gr.
€1,50
De amalfi citroen (onbespoten) is toch wel één van de bekendste citroenen, het is namelijk de citroen voor de limoncello. De gehele schil is eetbaar, en de citroen is iets minder bitter.

Wordt per kilo verkocht dit zijn ongeveer 5 à 6 citroenen.
€8,50
Nuri, Sardines in pikante olijfolie. Heerlijke visconserven uit Portugal!
€4,00
De Naturel Pindakaas is de basis van alle smaken van De Pindakaaswinkel.
€5,50
Spaghetti dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€3,99
Het meest bekende product van Ballymaloe is wel deze overheerlijke Orignial Relish. Rijk van smaak en zeer veelzijdig in gebruik.
€3,75
Een heerlijk alcoholvrij aperitief gemaakt met de beste Peruviaanse gember met een aroma's van citrus en verse kruiden. Inh: 700ml
€24,95
Nieuw! Ice Popsicles ofwel de ijslollie's van Agroposta. Heerlijke vrieslollies maar dan met de geweldige smaken van Agroposta, Citroen, Aardbei, Framboos en Vlierbloesem. De box bevat 8 popsicles 2 van elke smaak.
€4,95
Truffel Chips van het Catalaanse bedrijf Torres Patatas. Een heerlijk krokant zoutje, gebakken in zonnebloemolie met een subtiele truffelsmaak van zwarte zomertruffel. Inhoud: 125 gram
€4,55
Deze ansjovis komt uit de Cantabrische zee. Dit wordt wel het beste gebied genoemd voor deze vis. De ansjovis wordt gevangen in de maanden april, mei en juni (purse seine nets-methode).
€4,50
Bouillon van Fattoria Italia "gusto" Fungo Porcino. Perfect voor het gebruik in soepen, sauzen, rijstgerechten, risotto etc. Met een heerlijke rijke smaak van eekhoorntjesbrood.
€2,50
Oh Na Mi Kimchi is een handgemaakte kimchi welke wordt gemaakt volgens een traditioneel koreaans familie recept. En dit alles gebeurd op Nederlandse bodem. Het is een originele kimchi zonder vissaus en is daarmee ook vegan!
€5,50
Gerookt en lucht gedroogd spek van friese varkens. Heerlijk als ontbijtspek of bacon. Een perfecte verrijking voor de stamppot, pannenkoeken, boontjes, en eigenlijk gewoon alles.
€3,25
De nieuwe variant van Gimber met 50% minder suiker maar wel met de smaak die je van Gimber mag verwachten. Die heerlijke Gember bite met een vleugje Yuzu.
€21,50
Gerookte knoflook uit het noorden van Frankrijk.
Een streng van 10 bollen. Oogst 2021.
€19,50
Colatura di Alici is een onmisbare smaakmaker in de Italiaanse keuken. Deze ansjovissap is op vele verschillende manieren te gebruiken in de keuken, voeg wat toe als u uw groenten gaat bakken maar het is ook heerlijk door een tomatensaus en meer.
€10,95
De echte turfgerookte Friese droge worst van Slagerij Spijkerman uit Akkrum.
Gemaakt van eerste kwaliteits rund- en varkensvlees.
€4,00
De traditionele Friese Sûkerbôle, heerlijk brood met een vleugje kaneel en waarin de suiker word meegebakken.
€3,50
Pancettta is een Italiaans spek gekruid met koriander- en venkelzaad en vervolgens voor twee maanden gedroogd is. Natuurlijk is deze pancetta heerlijk in de Carbonara, maar ook uitermate geschikt als smaakmaker sauzen.
€6,50
Spaghettini dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€3,99
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x