Collectie

Sorteer op:

Rose Harissa van Belazu een pittge volle pasta. Ideaal voor sauzen, soepen en meer. Een must have in midden-oosterse keuken. Inh. 170gr
€5,90
De Spaanse Witte Tonijn, Bonito del Norte, wordt met lijn en haak gevangen in de Cantabrischezee.
€4,95
Bouillon van Fattoria Italia "gusto" Fungo Porcino. Perfect voor het gebruik in soepen, sauzen, rijstgerechten, risotto etc.
€2,50
Spaghetti dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€3,99
Zwarte Knoflook, 1 bol ongepeld.
€3,25
Sardientjes a la Antigua in olijfolie.

Deze sardines van Ortiz zijn gevangen in Galicië. Ortiz koopt deze sardientjes in veilinghuizen (lonjas) aan de noordkust van Spanje. De sardientjes worden zorgvuldig verhit en met de hand gefilleerd.
€4,50
Zacht van smaak, smeuïg van structuur en soja-achtig. Met deze gepelde zwarte knoflook heb je een nieuwe smaak op tafel.

Inhoud: 50 gram
€7,99
Gekonfijte Beldi Citroenen van Belazu. Inh. 350gr
€5,95
Het meest bekende product van Ballymaloe is wel deze overheerlijke Orignial Relish. Rijk van smaak en zeer veelzijdig in gebruik.
€3,75
Ansjovis van Ortiz op Olijfolie. Ansjovis uit de Cantabrische zee. Inhoud 47,5 gram
€4,50
Fentimans Ginger Beer is een botanisch gebrouwen gemberbier. Een echte Fentimans klassieker.
€2,25
Pedro Ximenez, El Canadado. De El Canado is een zo'n bijzondere wijn dat ooit werd besloten om het vat waarin deze wijn bewaard werd af te sluiten met een slot. Vanuit die traditie is nu elke fles met een hangslot (candado) uitgerust. Inh. 37,5cl
€11,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x