Collectie

Sorteren op:

Tomasu Sojasaus.
24 maanden gerijpte sojasaus uit Rotterdam.
€12,50
Guanciale is een Italiaans spek gemaakt van de wang van het varken. Natuurlijk het meest bekend van de spaghetti alla carbonara! Maar de gebruiksmogelijkheden zijn nog zo veel groter!
€8,95
Snert in blik van chefkok Joris Bijdendijk * Samuel Levie (Brandt & Levie). Snert of erwtensoep, kwaliteitssoep uit de handen van kenners, Sam en Joris.
€7,85
Rose Harissa van Belazu een pittge volle pasta. Ideaal voor sauzen, soepen en meer. Een must have in midden-oosterse keuken. Inh. 170gr
€6,85
Tomasu sojasaus is een saus die wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen en tarwe. Na 24 maanden rijpen op whiskyvaten is deze unieke smaakmaker klaar voor de verkoop. Verrijk nu je Aziatische gerechten met de sojasaus van Tomasu!
€20,00
Een heerlijke Perzische kruidenpasta, met gember, kurkuma en chilli. Geweldig om te gebruiken met zachtgegaarg vlees en wortel en knolgroenten.
€5,95
Deze zoete sojasaus is een combinatie van de Tomasu Soy Sauce en suiker, verkregen uit lokaal geoogste suikerbieten. Dit resulteert in een mooie balans van zoet en zout.
€12,50
Brandt & Levie, bekend van de heerlijke verse- en droge worsten maken ook deze heerlijke pastasaus, gevuld met groenten én natuurlijk vlees van hun eigen biologische venkelworsten. En dat allemaal volledig biologisch!
€7,99
Zoet pikante sojasaus, op smaak gebracht met suiker van lokaal geoogste suikerbieten, sesamzaad en Madame Jeanet peper. Inhoud: 100ml of 200ml
€12,50
Spaghetti dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€4,95
Nuri, Sardines in pikante olijfolie. Heerlijke visconserven uit Portugal!
€4,50
Crispy chilli oil is een Aziatisch condiment dat elk gerecht een extra kick geeft. De pittigheid in combinatie met het krokante van gepofte boekweitgranen maken voor een ultiem condiment om je gerecht mee af te maken. Maak een keuze tussen 165 of 290 ml.
€6,99
De traditionele Friese Sûkerbôle vaan Schaafsma uit Franeker. Heerlijk brood met een vleugje kaneel en waarin de suiker word meegebakken.
€5,99
De echte turfgerookte Friese droge worst van Slagerij Spijkerman uit Akkrum.
Gemaakt van eerste kwaliteits rund- en varkensvlees.
€4,50
Colatura di Alici is een onmisbare smaakmaker in de Italiaanse keuken. Deze ansjovissap is op vele verschillende manieren te gebruiken in de keuken, voeg wat toe als u uw groenten gaat bakken maar het is ook heerlijk door een tomatensaus en meer.
€7,95
Belazu ontwikkelde een vegan N'duja. Inhoud 170gr
€7,65
Een gelimiteerde oplage van een speciale Sweet Spicy Soja Sauce met Madame Jeanette.
€25,00
Zwarte limoen is een volledig gedroogde limoen, die al zijn vocht kwijt is en daardoor zeer hard is.
De limoen geeft gerechten een unieke aardse smaak en een licht bittere zuurheid. Een gedroogde limoen weegt ca. 12 gr.
€1,50
De slagers van Brandt & Levie komen met deze heerlijke nieuwe pastasaus. De saus is gemaakt van verse rozemarijnworst, tomaat en olijf. Ideaal voor een snel en lekker pastagerecht.
€7,99
Pecorino is een harde Italiaanse schapenkaas. Deze Pecorino Romano uit Lazio heeft een krachtige en zoute smaak. De zout smaak komt onder andere doordat de kaas tijdens de bereiding gewassen wordt met zeewater.
€7,99
Granola, goed gevuld met amandelen, walnoten, hazelnoten en cranberries. Licht gekruid, perfect voor in de yoghurt of kwark.
€6,25
De seasonal droge worst van Brandt & Levie. Zwijn en Wijn, deze droge worst met wild zwijn, rode wijn en hazelnoot past perfect op een winterse borrelplank
€8,95
Truffel Chips van het Catalaanse bedrijf Torres Patatas. Een heerlijk krokant zoutje, gebakken in zonnebloemolie met een subtiele truffelsmaak van zwarte zomertruffel. Inhoud: 125 gram
€4,75
Pastrami is van origine een Roemeens runder vleeswaar dat door Joodse migranten overgebracht is naar de VS waar het zeer populair is geworden.
€3,99
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x