Collectie

Sorteren op:

Nuri, Sardines in Olijfolie. Heerlijke visconserven uit Portugal!
€4,50
Belazu ontwikkelde een vegan N'duja. Inhoud 170gr
€7,65
Mooie handgemaakte Italiaanse fusilli van Martelli, gemaakt van Italiaanse en Canadese durumtarwe. Door de manier van maken kleeft iedere saus aan deze heerlijke authentieke pasta.
€4,95
Portugese Sardines in een tomatensaus. Ingeblikt 125 gram
€4,50
Een droge worst, gemaakt door Slagerij Spijkerman in Akkrum, met de Madame Jeanette peper er in. Door de toevoeging van deze peper is dit een goed pittige droge worst.
€5,99
Gerookt en lucht gedroogd spek van Livar varkens. Heerlijk als ontbijtspek of bacon. Een perfecte verrijking voor de stamppot, pannenkoeken, boontjes, en eigenlijk gewoon alles.
€3,85
De nieuwe seasonal van Brandt & Levie. Sinaasappel & Szechuanpeper. Lente fris met een verwarmende peper.
€8,75
De nieuwste soep uit de keuken van Brandt & Levie. Een samenwerking met Joris Bijdendijk van restaurant "Het Rijks". Haal smaak en gemak in huis met de tomatensoep met ballen.
€7,85
In Italië bekend als Savoiardi, deze lange vingers zijn knapperige koekjes die vaak gebruikt worden voor het klassieke Italiaanse dessert Tiramisu of gegeten worden bij een kop koffie of thee. Deze lange vingers worden gemaakt in Italië, het echte werk.
€3,75
Bereid uit de weiboter van onze kaasmaker en boer Remeker de Groote Voort. Ghee gemaakt vannuit de melk van hun Jersey koeien. Inhoud 230g
€8,50
Dit prachtige biertje is ontstaan door het combineren van een prachtig wit bier met een heerlijke frisse limoncello. Resulterende in een heerlijk verfrissend doordrinkbaar bier van 5,5%.
€3,50
Mint Jelly (Muntsaus) van Ballymaloe leent zich zeer goed bij het serveren van lamsrack, lamskotelet of lamsbout. Maar denk ook aan het serveren van dessert's met bijvoorbeeld ijs, peer of appel of kazen.
€4,25
Oh Na Mi Kimchi is een handgemaakte kimchi welke wordt gemaakt volgens een traditioneel koreaans familie recept. En dit alles gebeurd op Nederlandse bodem. Het is een originele kimchi zonder vissaus en is daarmee ook vegan!
€6,85
Sale
Een Colomba Limoncello van Augusta, 750 gram.
€25,50 €19,95
De slagers van Brandt & Levie komen met deze heerlijke nieuwe pastasaus. De saus is gemaakt van verse rozemarijnworst, tomaat en olijf. Ideaal voor een snel en lekker pastagerecht.
€7,99
De amalfi citroen (onbespoten) is toch wel één van de bekendste citroenen, het is namelijk de citroen voor de limoncello. De gehele schil is eetbaar, en de citroen is iets minder bitter.
€8,25
Mooie handgemaakte Italiaanse penne van Martelli, gemaakt van Italiaanse en Canadese durumtarwe. Door de manier van maken kleeft iedere saus aan deze heerlijke authentieke pasta.
€4,95
De zoute en lichtzure smaak van de geconserveerde citroenen geeft een intense citroensmaak aan een grote verscheidenheid aan gerechten.
€6,90
Sardientjes a la Antigua in olijfolie.
Deze sardines van Ortiz zijn gevangen in Galicië. Ortiz koopt deze sardientjes in veilinghuizen (lonjas) aan de noordkust van Spanje. De sardientjes worden zorgvuldig verhit en met de hand gefilleerd.
€4,99
Het maken van de klassieke Spaanse paella doe je met deze heerlijke Spaanse rijst.
€5,50
Een klassiek fries koekje, de naam van het koekje komt van de vorm ervan. Een heerlijk roomboterkoekje met een vleugje anijs en hele amandelen.
€5,99
Spaghettini dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€4,95
De langwerpige, vol rode San Marzano Tomaten. Nolano brengt deze zoetzure tomaten op de markt. De San Marzano tomaat is perfect voor het maken van soepen en sauzen.
€3,50
Geniet van échte Italiaanse lasagna met deze glutenvrije lasagnebladen. De pastamakers van Granoro staan bekend om hun pasta's van durumtarwe, maar hebben deze speciaal ontwikkeld als glutenvrije optie. De textuur komt erg dichtbij een pasta mét gluten.
€3,99
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x