Collectie
Sorteren op:
Tomasu sojasaus is een saus die wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen en tarwe. Na 24 maanden rijpen op whiskyvaten is deze unieke smaakmaker klaar voor de verkoop. Verrijk nu je Aziatische gerechten met de sojasaus van Tomasu!
€22,50
Nuri, Sardines in pikante olijfolie. Heerlijke visconserven uit Portugal!
€4,50
Rose Harissa van Belazu een pittge volle pasta. Ideaal voor sauzen, soepen en meer. Een must have in midden-oosterse keuken.
€6,85
Guanciale is een Italiaans spek gemaakt van de wang van het varken. Natuurlijk het meest bekend van de spaghetti alla carbonara! Maar de gebruiksmogelijkheden zijn nog zo veel groter!
€8,95
Zoet pikante sojasaus, op smaak gebracht met suiker van lokaal geoogste suikerbieten, sesamzaad en Madame Jeanet peper. Inhoud: 100ml of 200ml
€15,00
Deze ansjovis komt uit de Cantabrische zee. Dit wordt wel het beste gebied genoemd voor deze vis. De ansjovis wordt gevangen in de maanden april, mei en juni (purse seine nets-methode).
€5,75
Brandt & Levie, bekend van de heerlijke verse- en droge worsten maken ook deze heerlijke pastasaus, gevuld met groenten én natuurlijk vlees van hun eigen venkelworsten.
€7,99
De traditionele Friese Sûkerbôle vaan Schaafsma uit Franeker. Heerlijk brood met een vleugje kaneel en waarin de suiker word meegebakken.
€5,99
Spaghetti dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€4,95
De nieuwste soep uit de keuken van Brandt & Levie. Een samenwerking met Joris Bijdendijk van restaurant "Het Rijks". Haal smaak en gemak in huis met de tomatensoep met ballen.
€7,85
Colatura di Alici is een onmisbare smaakmaker in de Italiaanse keuken. Deze ansjovissap is op vele verschillende manieren te gebruiken in de keuken, voeg wat toe als u uw groenten gaat bakken maar het is ook heerlijk door een tomatensaus en meer.
€7,95
De echte turfgerookte Friese droge worst van Slagerij Spijkerman uit Akkrum.
Gemaakt van eerste kwaliteits rund- en varkensvlees.
Gemaakt van eerste kwaliteits rund- en varkensvlees.
€4,50
Het meest bekende product van Ballymaloe is wel deze overheerlijke Orignial Relish. Rijk van smaak en zeer veelzijdig in gebruik.
€4,99
De Roodbonter Mild is een heerlijk romige kaas gemaakt van de melk van het Maas-Rijn- IJselras. De aroma's doen direct denken aan het voorjaar.
€10,99
Spaghettini dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€4,95
Voets Mosterd Dille dip is een romige saus gemaakt van mosterdzaad, zout, specerijen en dille. De toevoeging van honing geeft het een subtiel zoete smaak. Ideaal om te serveren op een borrelplank!
€4,69
Dit is een pizzadeeg mix waar je alleen water aan hoeft toe te voegen en dus ongelooflijk eenvoudig te maken. Je maakt met deze mix 4 Napolitaanse pizzabollen van 250 gram.
€8,95
De langwerpige, vol rode San Marzano Tomaten. Nolano brengt deze zoetzure tomaten op de markt. De San Marzano tomaat is perfect voor het maken van soepen en sauzen.
€3,75
Snert in blik van chefkok Joris Bijdendijk * Samuel Levie (Brandt & Levie). Snert of erwtensoep, kwaliteitssoep uit de handen van kenners, Sam en Joris.
€7,85
Portugese Sardines in een tomatensaus. Ingeblikt 125 gram
€4,50
In Italië bekend als Savoiardi, deze lange vingers zijn knapperige koekjes die vaak gebruikt worden voor het klassieke Italiaanse dessert Tiramisu of gegeten worden bij een kop koffie of thee. Deze lange vingers worden gemaakt in Italië, het echte werk.
€3,75
Deze zoete sojasaus is een combinatie van de Tomasu Soy Sauce en suiker, verkregen uit lokaal geoogste suikerbieten. Dit resulteert in een mooie balans van zoet en zout.
€15,00
