Collectie

Sorteren op:

De Spaanse Witte Tonijn, Bonito del Norte, wordt met lijn en haak gevangen in de Cantabrischezee.
€5,75
Of je bent al een keer verleid waar je bij stond of dat gaat gebeuren. Dit feestbrood van Edwin klaasen is een taartje onder de broden. Vol met rozijnen, amarena kersen, amandelspijs en een vleugje banketbakkersroom.
€14,99
Portugese Makreel in een pikante olijfolie. Ingeblikt 125 gram.
€4,50
Zuid-Afrikaanse wijn uit Stellenbosch, hét belangrijkste wijngebied van het land. Deze Sauvignon Blanc van het wijnhuis 'Klein Friesland' is een tropisch fruitige wijn met tonen van passievrucht en kruisbes.
€12,95
Deze 12 maanden oude Roodbonter kaas is voor de echte genieter, een mooie pittige kaas met een goede bite. Erg lekker voor op de boterham, maar deze kaas misstaat zeker niet op de borrelplank.
€11,95
Rauwe cashewnoten kunnen goed gebruikt worden om zelf een mooie notenmix mee samen te stellen, maar passen ook heel goed bij hartige gerechten zoals een mooie zomerse roerbak.
€17,75
De langwerpige, vol rode San Marzano Tomaten. Nolano brengt deze zoetzure tomaten op de markt. De San Marzano tomaat is perfect voor het maken van soepen en sauzen.
€3,75
Een Grande Réserve uit de Pays d'Oc van het jaar 2023. Cabernet Sauvignon en Merlot.
Inhoud 0,75L
€10,50
Een droge worst, gemaakt door Slagerij Spijkerman in Akkrum, met de Madame Jeanette peper er in. Door de toevoeging van deze peper is dit een goed pittige droge worst.
€5,99
Deze 6 jaar oude, Noord-Hollandse kaas, is een echt borrelkaasje. Heerlijk bij een goed glas wijn of een mooie sherry. Een echte oude brokkel!
€2,85
Heerenbrood Blond, het blonde desem vloerbrood van Broodheeren. Onze bakker Edwin Klaasen en zijn team maken prachtige desembroden en die kunnen bij jou op tafel staan. Hoe leuk is dat!
€4,85
Deze worst van Brandt & Levie is niet gemaakt van hun eigen varkens. Maar van echt, Nederlands Wagyu Vlees.
€8,85
Gele piramidevormige zeezoutvlokken met een intense citroensmaak en -geur.
Falksalt Citroen geeft een frisse citroentoets aan vis, salades en gevogelte.
€4,00
Italië | Negroamaro | 12,5%
€10,50
Een heerlijke magere pancetta, met veel smaak met door de toevoeging van een stuk procureur, en de toevoeging van heerlijke kruiden. Lekker om zeer dun gesneden te eten, maar ook mooi uitgebakken door een salade.
€4,15
Geniet van échte Italiaanse pasta met deze glutenvrije spaghetti. De pastamakers van Granoro maken de beste glutenvrije pastasoorten, waaronder deze spaghetti van Quinoameel. De structuur is vrijwel gelijk aan 'normale' pasta.
€3,99
Een jute tas voor het veilig vervoeren van 6 (wijn)flessen. Hij is plat mee te nemen als er geen flessen in zitten. De ideale tas voor het winkelen.
€7,75
Chips zoals je ze nog nooit hebt geproefd! Een lekkere aardappelchip, gebakken in vierge olijfolie met zout uit het prachtige Sanlúcar, Andalusië.
€1,95
Mint Jelly (Muntsaus) van Ballymaloe leent zich zeer goed bij het serveren van lamsrack, lamskotelet of lamsbout. Maar denk ook aan het serveren van dessert's met bijvoorbeeld ijs, peer of appel of kazen.
€4,25
Een veelzijdige vissaus op basis van zeewier, met een rijke, verfijnde smaak. Perfect voor plantaardig eten of wie een smaakvolle vervanger zonder vis zoekt. Ideaal voor koken, marinades en het op smaak brengen van gerechten

100ml & 250ml
€11,00
Pecorino is een harde Italiaanse schapenkaas. Deze Pecorino Romano uit Lazio heeft een krachtige en zoute smaak. De zout smaak komt onder andere doordat de kaas tijdens de bereiding gewassen wordt met zeewater.
€7,99
De amalfi citroen (onbespoten) is toch wel één van de bekendste citroenen, het is namelijk de citroen voor de limoncello. De gehele schil is eetbaar, en de citroen is iets minder bitter.
€8,25
De "Banda Rossa" is de ultieme uiting van de kunst van Giusti azijnen. Oorspronkelijk bedoelt als gift van oom Giuseppe aan zijn familie leden.
Inhoud: 100ml
€45,00
De Dude, naar de cultfilm The Big Lebowski. Een Imperial Milk Stout, een vol, donker en romig biertje dat zijn naam eer aan doet, want hiermee waan je je echt even 'de dude'.
€3,99
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x