test banner

Nielsen-Massey Extracten

Nielsen-Massey Extracten

Met de extracten van Nielsen-Massey kun je alle kanten op! Van bakken tot koken, van zoetigheden tot hartige lekkernijen, van chocomelk tot cocktails.  Ze zijn bekend om hun vanille extracten, maar hebben vele andere, unieke smaken. Lees meer..

Met de extracten van Nielsen-Massey kun je alle kanten op! Van bakken tot koken, van zoetigheden tot hartige lekkernijen, van chocomelk tot cocktails.  Ze zijn bekend om hun vanille extracten, maar hebben vele andere, unieke smaken. Elk geeft zijn eigen karakter

Alle producten zijn 100% natuurlijk en  allergenen vrij. De botanische extracten worden langzaam toegediend in een alcoholbasis, waardoor je vaak minimaal hoeft te gebruiken. Echter geven de extracten net die extra toets in gerechten. Een kleine hoeveelheid van de extract maakt een groot verschil in smaakbeleving, zonder verse ingrediënten te gebruiken die je moet schaven, snijden of persen.  Je hoeft dan niet bang te zijn dat je ingrediënt niet rijp is, niet in het seizoen is, of niet meer vers is. Wees niet bang om te experimenteren met de verschillende extracten!

De Vanilla Bean Paste zit een beetje tussen de vanille stokjes en de vanille extract. De bean paste geeft meer textuur en levert de ‘vanille spikkels’ op die je vaak in milkshakes en room ziet. De extract heeft bijvoorbeeld niet deze eigenschap.

Rose water is lekker in de baklava, bij kip, smoothies en cocktails, aardbeien, frambozen en lychee’s en je kunt er zelfs je  eigen parfum mee te maken.

Met de Amandel Extract kun je net als de vanille extract vele kanten op. Denk aan milkshakes, salade dressings, taarten, bananenbrood of maak er je eigen amandelolie mee.

Chocolade extract is heerlijk in gerechten met hete pepertjes, vlees, door de koffie en bijna alle taarten en cake’s natuurlijk.

Sinaasappel extract is lekker door de jam, kip en eendgerechten, ijs en frisse ciders.

Sinaasappelbloesem extract is meer subtiel dan de pure sinaasappelextract. Het heeft meer een bloemige smaak en is minder zuur. Het wordt vooral veel gebruikt in de Persische, Arabische, Indische en Turkse keuken.

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »